Lovci u šumi pronašli obješeno tijelo nestalog mladića, ubio se zbog “zelenaša”

Kako je prije nekoliko dana rekao njegov otac, Dragan je bio zadužen kod zelenaša, a novac je pozajmio za svog prijatelja koji nije vratio dug

Lovci su pronašli beživotno tijelo Dragana Rankovića (24) obješeno o drvo u šumi nedaleko od njegove kuće u Gornjim Grbicama, kod Kragujevca.

Draganov otac Živomir je za Pink potvrdio da je njegov sin pronađen mrtav u šumi kilometar i po od kuće. Komšije, koje za Dragana imaju samo riječi hvale, su šokirane.

– Mlad čovjek, dijete, nije još stao da živi, a to se tako desilo – rekao je jedan od susjeda.

Kako kažu, Dragan je bio dobar mladić.

– Bio je mnogo dobar, izgleda da to ne valja, to je iskoristio neko njegov… Vrijedan je bio, temperamentan, dobar dječak – kaže komšija Dragan Milanović, prenosi Blic.

Nestanak Dragana Rankovića je prijavljen 28. januara.

Kako je prije nekoliko dana rekao njegov otac, Dragan je bio zadužen kod zelenaša, a novac je pozajmio za svog prijatelja koji nije vratio dug.

Nesretni mladić je prije nestanka na Facebooku ostavio potresnu poruku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79