Lovren smjestio dvije porodice koje su izgubile kuće u zemljotresu u svoj hotel

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je inače iz Kraljeve Sutjeske kod Kaknja, otvorio je srce i svoj hotel u Novalji ponudio kao privremeni smještaj za najugroženije građane Petrinje, a upravo su danas stigle dvije porodice.

– Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ukoliko vam je potreban privremeni smještaj, javite se mom timu s vašim podacima. Prednost imaju obitelji s djecom – napisao je na Instagramu Lovren nakon razornog zemljotresa.

Dan nakon apela s porodicom je došao u hotel i sve pripremio za dolazak unesrećenih, a danas je novom objavom potvrdio da su se u hotel smjestile prve dvije porodice.

Prve dvije obitelji smjestili smo u Hotel. Prekrasni ljudi. Uskoro očekujemo i više njih koji će doći – napisao je Lovren na Instagramu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79