Lukač i Dodik prvi put oči u oči nakon tučnjave, lideru SNSD-a oteklina na obrazu

Na proslavi Aktiva žena banjalučkog odbora SNSD-a prisustvovali su najveći zvaničnici Republike Srpske. Među glavnima – Željka Cvijanović, predsjednica RS, ministar zdravlja Alen Šeranić, direktor UKC-a Vlado Đajić… poslanici SNSD, kao i lider te stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač.

Ovo su prve fotografije Milorada Dodika i Dragana Lukača, a nakon što su se u javnosti pojavile informacije o navodnom fizičkom obračunu između njih dvojice.

-Prema informacijama koje sam dobio iz više izvora, prije nekoliko dana ponovo su se žestoko verbalno sukobili Dragan Lukač i Milorad Dodik, koji su duže vremena u veoma lošim odnosima, a nakon žestoke svađe prepirke došlo je i do fizičkog sukoba, a incident se dogodio u zgradi SNSD-a na Rosuljama, kazao je Vukanović jučer.

Danas je nastavio iznositi nove detalje o navodnom sukobu, a otišao je i korak dalje kazavši da je prema njegovim saznanjima Dodik snimao vilicu.

Šta je istina o navodnim sukobima unutar vladajuće stranke u RS-u ostaje da se vidi, no zanimljivo je da se na fotografijama koje je objavio SNSD vidi oteklina na obrazu lidera stranke. Važno je napomenuti da se na istoj proslavi našao i Lukač, a Dodik je bio vidno raspoložen, te je u svom maniru uzeo mikrofon i zabavljao prisutne, javlja Oslobođenje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79