Lukač o glasinama da je u sukobu sa Dodikom: Ja ne okrećem leđa i ne udaram u leđa

Navode, da su odnosi unutar pozicije narušeni, te da su ministri u entitetskoj vladi, ministar policije Dragan Lukač i energetike Petar Đokić iskazali neslaganje i stav da treba napraviti bolju analizu – opovrgli su i jedan i drugi ministar. Tvrde, stoje uz Milorada Dodika.

“Mi nikada nikoga nismo izdali. Ne počivamo na principima izdaje. Osuđujemo one koji izdaju, one koji se zalažu za neke principe, a onda ih odbace.

Mi sarađujemo sa Miloradom Dodikom, sarađujem sa njim. Razumijem njegovu političku borbu”, kaže Petar Đokić, ministar energetike i rudarstva RS.

Ja sam član Vlade RS i radim sve što Vlada donosi na svojim sjednicama. To što opozicija priča priča… neka pričaju imaju pravo, to je njihova stvar. Ja ne okrećem leđa i ne udaram u leđa. Sve što radim radim otvoreno”, dodaje Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, piše N1.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79