Lukas očajan: Ako izvršitelji opet dođu na vrata, skočit ću sa terase

Srbijanski folk pjevač Aca Lukas jučer je doživio veliku neprijatnost, kada su mu u stan upali izvršitelji zbog navodnog duga koji ima prema kontroverznom biznismenu Dejanu Petroviću Tigru.

Aci Lukasu policija došla na vrata zbog duga od 80 hiljada eura!?

Lukasu su je pritom pozlilo, a intervenirala je i Hitna pomoć.

Nakon odigrane drame on se oglasio i otkrio pozadinu priče.

– Prij pet-šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno Dejana Popovića Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 eura, potpisao da mu vratim 80.000 eura. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sa potpisao to i vratio mu 80.000 eura za deset mjeseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Poslije dvije-tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me, jer ima potpis – rekao je Lukas, prenosi Kurir.rs.

– Čovjek je estradni magarac, on voli da se druži sa estradom, i kada sam ja prestao da se družim sa njim, njemu je bilo krivo i to je aktivirao. Tužio me je za 80.000 eura, iako sam ja uzeo 40.000. Morao sam da potpišem papir na 80, jer on ne smije zakonski da ima papir da mi je dao pare na kamatu – objasnio je pjevač.

– Imao je na suđenju i lažnog svjedoka, meni nisu ni stizali pozivi, u svakom slučaju on je aktivirao te izvršitelje i oni sad tu mene maltretiraju. Da dam ono što sam vratio. Pokušavam na sve pravne načine da vidim kako mogu da se iskobeljam iz toga, jer neću da mu dam ono što sam mu već vratio. Za to postoje brojni svjedoci, ali ja nisam uzeo papir koji sam potpisao nazad, kada sam mu vratio pare – rekao je Lukas.

– Sada će da zakažu novo izvršenje. Ako se to desi, ja ću da skočim sa terase! Ja neću dati pare koje nisam dužan! Ja se ne plašim ni njega ni njegovih zelenaša. Prije četiri godine je dao 5.000 eura klincima u Zemunu da me prebiju sa bejzbol palicama. Ali su momci uzeli kaparu 2.500 eura i donijeli meni, jer me znaju i neće to da urade. Ne bojim se takvih klošara i lažnih kriminalaca i recite mu slobodno da mi ništa ne može. Niti se bojim njega ni njegovog tutora, a on zna ko je njegov tutor. Podnijet ću sad krivične prijave zato što su zelenaši, kamataši i zato što su uništili mnoge ljude, mene ne mogu da unište i neće me uništiti – zaključio je folker.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79