Mafijaš se dobro skrivao, skoro niko nije znao da je u Beču – ali ONI JESU!

31-godišnji Vladimir Roganović, visokopozicionirani pripadnik Kavačkog klana, likvidiran je 15 dana nakon što je izašao iz zatvora.

Kako saznaje Blic, Roganović je zatvorsku ćeliju napustio 7. decembra ove godine.

Nakon što je izašao iz zatvora boravio je u Kotoru, odakle se tri dana prije nego što će biti likvidiran, očito strahujući za svoju sigurnost, uputio prema Beču.

Niko nije znao da je na slobodi

Da je Roganović na slobodi nije znao gotovo niko, pa čak ni ljudi bliski njemu. Zbog toga se ovo ubistvo smatra dobro planiranim jer su ubice tačno znali gdje se Roganović nalazi, ali i s kim.Sumnja se da su Roganovića pratili odmah po izlasku iz zatvora, a da su ubice bile obavještene čim je stigao u austrijsku prijestolnicu.

Likvidiran ispred restorana

Trećeg dana nakon što je došao u Beč, ispred restorana u centru grada, gdje je bio sa Stefanom Vilotijevićem iz Nikšića i još jednim muškarcem, prišla su im dvojica egzekutora i Roganoviću i Vilotijeviću pucali u glave. Roganović je preminuo na mjestu, dok se Vilotijeviću i dalje bore za život.

Prema pisanju medija, napadač je nakon pucnjave pobjegao, a odmah nakon likvidacije policija je blokirala grad. Ubrzo potom objavljeno je da je nekoliko muškaraca privedeno zbog sumnje da su sudjelovali u pucnjavi. Pušteni su na slobodu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments