Majka i otac djevojčice koju je oteo Malčanski berberin: Taj monstrum više neće zlostavljati djecu kao što je našu kćerku

Aleksandra i Robert Karimanović, majka i otac male Monike (12), koju je 20. decembra prošle godine oteo Ninoslav Jovanović, s oduševljenjem su dočekali vijest o njegovom hapšenju.

U izjavi za Informer.rs oni su kazali da su sretni što će tog monstruma stići pravda i da više neće moći maltretirati i zlostavljati djecu kao što je to učinio njihovoj kćerki.

– Presretan sam! Nisam ni sumnjao da će ga naša policija uhapsiti. Važno je da je taj monstrum uhvaćen i da će odgovarati pred zakonom – rekao je Robert Karimanović.

Njegova supruga i Monikina majka Aleksandra ističe da je najsretnija žena na svijetu.

– Taj monstrum više neće moći zlostavljati djecu, kao što je maltretirao našu kćerku – rekla je Aleksandra Karimanović za Informer.

Podsjetimo, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se tragalo zbog sumnje da je na teritoriju Niša izvršio krivično djelo otmice, pronađen je nakon intenzivne potrage.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79