(VIDEO) Majka je ostavila kada je imala samo 40 dana, sada treba vašu pomoć

Šumski put nas je doveo do njihove kuće. U jednom trenutku smo čak pomislili da smo u potpunosti zalutali međutim ipak smo bili na pravom putu.

Put do njihove skromne kuće nam je govorio kako je sigurno nemoguće da nas ova staza vodi do nastanjenih kuća, ovdje dolaze samo oni koje žele da se nadišu lijepo šumskog zraka.

Ali tamo, negdje na samom kraju staze, žive Miralem, njegova nepokretna kćerka Merima i Miralemova supruga. Žive život na koji su navikli. Vrlo često se osjećaju samim i zaboravljenim od svih.

Ova priča nosi svu surovost života . Miralem i Merima ostaju sami, samo 40 dana nakon njenog rođenja. Njena majka, kako nam priča Miralem, napustila ih je. Tada on, sa samo 22 godine postaje samohrani otac. Teško je kaže bilo kroz sve ove godine, pa je nažalost tako i danas.

Merimi je potrebna njega 24h, jer u potpunosti ovisi o Miralemu i njegovoj supruzi koji se brinu o njoj i nastoje da joj ispune želje, onoliko koliko im mogućnosti dozvoljavaju.

Jedino primanje koje imaju je ono koje Merima ima zbog svog zdravstvenog stanja prenosi Hayat.

Ukoliko želite da pomognete Miralemu Trebi, ovo je kontakt telefon koji će vas dovesti do njega: 061 901 162.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79