Majka Lane Bijedić napustila Mostar i otišla u Beograd

Majka likvidirane Lane Bijedić, dekanesa Fakulteta informacionih tehnologija (FIT) Nina Bijedić napustila je Mostar i otišla u Beograd.

Tu informaciju “Večernjem listu” su potvrdili Ninine kolege i prijatelji.

Nina se pozdravila s njima i užem krugu saopćila već nakon likvidacije, odnosno pokopa, da će trajno otići iz Mostara.

Lanina majka oglasila se prije nekoliko dana na svom Facebook profilu objavom “Zahvala Mostaru”, u kojoj je isticala sve svoje i Lanine trenutke provedene u Bosni i Hercegovini, a i Mostaru. Osim toga, Nina je u svojoj objavi navela da je Lana prije svega bila Mostarka, Hercegovka, piše “Večernji”.

Lana Bijedić je prije nekoliko dana kremirana u Beogradu, gdje je njena majka upravo i otišla, a javnost se pita je li Lana u svojoj oporuci upravo o tome i pisala.

Od tragedije je prošlo 11 dana, policija u Zapadnohercegovačkom kantonu steže obruč, javljaju se novi svjedoci. Mnogi se pitaju šta se moglo dogoditi da se jednoj mladoj i plemenitoj osobi na takav brutalan način presudi, piše Večernji list.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments