Majka ne želi da vidi svog sina koji je izvršio masakr u školi

Dječak K.K. (13) koji je napravio masakr u svojoj osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru već šest dana nalazi se na posebnom odjeljenju u Klinici za neurologiju i pshijatriju za djecu i omladinu u Beogradu.

Kako Kurir saznaje, njegova majka nijednom nije izrazila želju da ga vidi!

Dječak je, da podsjetimo 3. maja u školi koju je pohađao likvidirao osmoro svojih drugara i pripadnika obezbjeđenja D.V. (51), a ranio njih šestoro i nastavnicu historije T. S. (54).

“On je smješten na Klinici i o njemu vode računa ljekari koji svakodnevno prate njegovo stanje, a objekat je i pod nadzorom Uprave kriminalističke policije. Niko od njegove najbliže porodice nije nijednom došao da ga obiđe, niti je za to izrazi želju”, kaže izvor blizak dječakovoj porodici.

Navodno je jedina osoba koja je došla na Kliniku zbog dječaka bila njegova rodica koja ga nije posjetila, već je samo došla i zaposlenima predala stvari za njega.

“Otac mu je u pritvoru pa on i nema mogućnost da ga vidi, a majka se nijednom nije otišla, niti je pitala da ode kod njega”, kaže sagovornik.

Prema riječima izvora najnoviji detalji masakra u školi koji je napravio ovaj dječak jesu da je i on u dvorište izašao kroz prozor nakon što je provjerio da je sve pobio.

“On je, kad su se svi razbježali i ostali samo ubijeni, sa oružjem i rancem izašao kroz prozor u dvorište škole gdje je i lišen slobode nekoliko minuta kasnije”, kaže izvor i dodaje:

“Izašao je napolje, pozvao policiju i bio na vezi sa operaterom 192 koji mu je sve vrijeme govorio kako da se ponaša dok ne dođe policija. Razgovarao je sa njim i davao mu instrukcije. Dječak se sam i razoružao.

Navodno, dječak i dalje pita pita “Da li mu se ljudi dive i da li je popularan”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79