Majka preminule Aide Tursunović šokirala javnost: Optužuje Aidinog bivšeg muža za njenu smrt?

Ova 25-godišnja djevojka, prema pisanju medija je majka jednog djeteta, a borila se sa psihičkim problemima za koje, nažalost, nije znao niko.

Tačan uzrok Aidine smrti nije naveden, ali se na osnovu teksta koji je objavljen na stranici “Naše rahmetlije” može zaključiti da djevojka nije preminula prirodnom smrću.

Objavu sa ove stranice prenosimo u cijelosti:

– Na bolji svijet je preselila Aida Tursunovic iz Srebrenika.

Žalosno, premalo pričamo o svom psihičkom zdravlju, psihijatri i psiholozi su nam još uvijek tabu tema, dok mladi životi polako nestaju. Zapitate li se ikad da li ćemo jednog dana prevazići sve barijere koje nas koče.

Aida, 25 godina. Mlada i lijepa majka pred kojom je život bio. Život nje i njenog djeteta. Da je neko barem znao šta te muči Aida, sigurno ne bi pomislila da si sama na svijetu i da iz tvog problema nema izlaza..

Ali šta bi bilo kad bi bilo.. Dragi prijatelji pričajte sa svojim bližnjima, često ih pitajte kako se osjećaju jer nikada ne mozete znati kroz šta osoba prolazi. Možda baš vi spasite nečiji život, navodi se u ovoj Facebook objavi.

Jučer je na profilu majke rahmetli Aide osvanulo par potresnih statusa. Pročitajte u nastavku:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79