Majka tragično nastradalog mladića traži pravdu

Majka tragično nastradalog mladića traži pravdu


Hoće li biti pravde za rahmetli Abdulaha Sedića? Mladi život je nasilno prekinut! Tuđom krivicom. Majčine suze su teške.

Status koji je majka Abdulahova objavila na svom facebook profilu nikog ne može ostaviti ravnodušnim. Njen status objavljujemo u cijelosti kao i video snimak koji nije uvršten u dokazni materijal!

Podsjećamo, 17-godišnjih Sedić Abdullah stradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila ulici Banjalučka u Bihaću.

Protiv vozača Passata Č. A. (1999.) iz Bihaća slijedi izvještaj o počinjenom teškom krivičnom djelu protiv sigurnosti javnog prometa

Prođe i 19 mjeseci, jako bolnih I teški, toliko da riječima jedna majka nije u stanju da opiše. Pored gubitka čovjeka se mora boriti i sa našim sistemom sa onima koji trebaju da te štite. Prošlo je par suđenja sa kojima u svakom smislu nismo zadovoljni. Tužiteljica koja je tad izašla na lice mjesta svoj posao absolutno nije uradila kako treba. Iz nekog razloga koji nama nije poznat poslije se povukla sa slučaja. Video dokaz u kojem se vidi kako Čavkunović Armin autom koji se velikom brzinom pretvorio u smrtonosno oružje ubija moje djete koje umjesto da dođe kući, leti u smrt kao da je lopta koja je slučajno zalutala na cesti. Bez da je kočio ili pokušao da ga zaobiđe. Nalog za izuzimanje video snimka taj dan nije izdan od strane tužiteljke Merime tako da je kao dokaz odbačen na sudu. S tim je pao I dokaz je je ubica u tom trenu bio na telefonu. Optužnicu je u zadnjem trenu izmjenjena I ročiste za presudu je zakazano 15.01.2020. Ne očekujem pravdu, vidim da je nema. Ovo sve smrdi toliko da na presudi ne očekujem adekvatnu kaznu. Obraćam se javnosti: “Jel znate vi koliko i ja kakvo je kod nas stanje. Moga sina nema nikad mi se nece vratiti. Molim vas za podršku, ne vidim više nekog izlaza. Toliko je naše djece nastradalo a mi roditelja koji se borimo smo prepušteni sami sebi zato većina I odustane. Iscrpljeni od svega što nam se radi. Tako mi uzvišenog Allaha ja odustati neću. Želim pravdu za svog Abdullaha – rekla je majka za portal Crna-Hronika.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija