Majka ubijene djece u teškom psihičkom stanju, vratila se u rodni Neum

U Opštu bolnicu Dubrovnik u devet sati ujutro kolima hitne pomoći dovezena je, u pratnji partnera, majka ubijene djece, četvorogodišnjeg dječaka i sedmogodišnjih blizanaca, dječaka i djevojčice, koje je u potkrovlju vile na području zagrebačkih Mlinova u noći između petka i subote usmrtio njihov otac Harald Kopitz (56).

Kako prenosi Jutarnji list, ona je bila u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć.

Nakon što su je ljekari stabilizovali ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona navodno odlučila da ode u Neum iz koga je rodom i u kome je ovih dana boravila.

Ovo je otac koji je u Zagrebu ugušio svoje 3 djece. Kritično je i bore mu se za život

Ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić, rekao je kako je Harald K. sinoć zaprimljen u bolnicu te da je sada stabilno i nije životno ugrožen. Pri svijesti je i pod stalnim je nadzorom policije.

Ispred KBC Sestre milosrdnice u Zagrebu medijima se obratio ravnatelj KBC Sestre milosrdnice, Davor Vagić.

Noćas je kolima hitne medicinske pomoći u pratnji policije dovedena muška osoba, 56 godina, sa suženom svijesti. Pacijent je obrađen u hitnom bolničkom prijemu pa premješten u jedinicu intenzivne skrbi gdje je napravljena daljnja dijagnostika i liječenje. Pacijent je sad stabilno i trenutno nije životno ugrožen. Čovjek je pri svijesti. Rade se svi mogući nalazi pod sumnjom da je bio pod utjecajem psihofarmaka, ali to ne možemo decidirano reći. Policija je s njime i on je cijelo vrijeme pod nadzorom policije – rekao je Davor Vagić.

Medijima se obratio, kako je rekao, sukladno interesu javnosti zbog slučaja koji je šokirao cijelu Hrvatsku.

Austrijanac Harald K. osumnjičen je da je u noći na subotu ubio svoje troje malodobne djece, a zatim je pokušao presuditi i sebi otrovom ili tabletama.

Kako ga je policija pronašla omamljenog u stanu, odveli su ga u KBC Sestara milosrdnica, gdje mu je pružena pomoć.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79