Majka ubijene djece porijeklom je iz BiH, u jako je teškom psihičkom stanju

U Opću bolnicu Dubrovnik oko 9 sati ujutro kolima Hitne pomoći dovezena je, u pratnji partnera, majka ubijene djece (Dajana K.), četverogodišnjeg dječaka te sedmogodišnjih blizanaca – dječaka i djevojčice, koje je u penthouseu u sklopu urbane vile na području zagrebačkih Mlinova u noći s petka na subotu usmrtio njihov otac Harald Kopitz (56).

Bila je u teškom psihičkom stanju pa joj je pružena psihijatrijska pomoć, pišu hrvatski mediji.

Nakon stabiliziranja stanja lijekovima ženi je ponuđena hospitalizacija, no odlučila je otići u Neum otkuda je navodno rodom i gdje je ovih dana boravila.

Doktori kažu kako njezino stanje nije bilo takvo da bi zahtijevalo prisilnu hospitalizaciju.

Podsjetimo, ubica Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu.

Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Facebooku, zadnjih 18 mjeseci poslovno mu nije išlo.

Napisao je da mu ništa nije uspijevalo te da je ostao bez novca.

Iz poruke se može vidjeti da je rastavljen te da ima curu, a u jednom od prijašnjih statusa spominjao je i zaručnicu.

Na Facebooku je noćas napisao:

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca. Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive. Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli. Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom – napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.

S Dajanom je imao troje djece koja su s njim provodila vikend.

U proljeće ove godine objavio je kako slavi drugi prvi rođendan. Napisao je da je pet sedmica proveo u bolnici i da je bio vrlo blizu smrti te da je naučio ko su mu pravi prijatelji i partneri, a ko se samo pretvarao.

Neslužbeno – otac je svoje troje djece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su se počela buditi.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79