Majka zlostavljane djevojčice moli za pomoć u pronalasku pedofila: Pobjegao je policiji!

“Već 14. dan proživljavam agoniju, horor, ne znam šta bih drugo rekla osim da molim sve ljude koji imaju bilo kakve informacije o monstrumu koje je moje dijete seksualno zlostavljalo prijavi policiji ili meni”.

Ogorčena majka: Već 5-ti dan tražimo monstruma!

Rekla je ovo danas za portal Banjaluka.com majka djevojčice (9) koju je seksualno zlostavljao Ivica Mišković (59) iz Kaknja, tačnije očuh od djevojčicinog oca.

Ime i prezime majke je poznato redakciji i zbog zaštite identiteta djeteta nećemo otkrivati ime i prezime, ali ni inicijale.

“Čak osmerici policajaca uspio je pobjeći iako su znali dan ranije gdje se nalazi i da se kreće po centru Banjaluke. Kako im je pobjegao od građevinske škole prema tehničkoj školi?” – govori majka za portal Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Majka djevojčice za naš portal kaže da je situacija u kojoj se nalazi preteška.

“Ovo su rane koje ne zarastaju i agonija koja ne prestaje. On je četiri puta je seksualno zlostavljao moje dijete, prijetio joj i prepadao je. Četvrti put je to uradio u našem stanu i tada sam ga i otkrila, isti dan se i dijete prelomilo i ispričalo sve”, priča nam potresena majka.

Dalje nam je rekla: “Čuvam je kao oči u glavi, imam sina od 1,5 godinu i sa 10 dana sam počela da ga “nosam okolo” jer sam nju vodila u školu i nazad, kao i sada. Čuvaš dijete na ulici, čak i u dvorištu, a doživiš pakao u svojoj kući i to od osobe koju poznaje cijeli život i koju je zvala “dedom” “.

Dalje navodi da je 12.02. osumnjičeni zadnji dan zlostavljao djevojčicu, što je odmah prijavljeno policiji.

Istog dana pobjegao iz Banjaluke

“Nakon toga moje dijete je prošlo sve, od saslušanja, pregleda kod ginekologa, psihologa, Tužilaštva. On je iz Banjaluke pobjegao odmah istog dana, a u 15:03 je snimljen zadnji put kamerom u Majevičkoj ulici. Auto je ostavio u blizini Graničnog prelaza Izačić, ali granicu nije prešao, nego se po navodima očevidaca narednih dva do tri dana kretao po Kaknju”, kaže majka djevojčice.

Dodaje da je Mišković 20.02. uočen na Kastelu, policija iz Stanice Centar je došla nakon 35 minuta, ali ga nije pronašla, a viđen je i da boravi sa migrantima u prostoru bivše Građevinske škole.

Kako kaže ona, automobil koji je vozio Mišković je pronađen.

20. januara Mišković prijavljen za silovanje dječaka u Kaknju

Dodaje da je osumnjičeni 20.01. bio prijavljen za silovanje dječaka u Kaknju, djeteta od 12 godina.

“Telefon mu je oduzet i poslan na vještačenje, a on pušten na slobodu. Isti dan je došao u Banjaluku i u narednim danima uradio mom djetetu to što je uradio. Djetetu koje od rođenja zna, jer je dotična životinja očuh mog supruga”, rekla nam je majka djevojčice.

Policiji i Tužilaštvu slučaj prijavljen 12. februara

Naime, slučaj je policiji prijavljen 12. februara, a ovaj slučaj otkrila je sama majka koja je osumnjičenog pedofila uhvatila na djelu.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka rekli su nam da je 23.02.2021.godine, dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina iz člana 172. stav 7. u vezi sa stavom 3. i 1. KZ R protiv osumnjičenog I.M.

“Navedeni predmet je dodjeljen postupajućem tužiocu u rad. Više informacije iz pomenutog krivičnog spisa ne možemo saopštiti u cilju zaštite maloljetnog lica”, naveli su u Tužilaštvu.

Ukoliko vidite osobu sa slika javite najbližoj policijskoj stanici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79