Majkić o usvajanju rezolucije o genocidu u Srebrenici: Nećemo vam zaboraviti!

Sada kada su najveći svjetski autoriteti počeli da osporavaju događaje u Srebrenici iz prethodnog rata, crnogorski parlament se odlučio na ovaj sramni korak uperen protiv cijelog srpskog naroda, kazala je delegatkinja SNSD-a u Domu naroda Parlamenta BiH Dušanka Majkić.

Snaga i energija višemjesečnih litija

Prema njenim riječima, žalosno je u šta su se pretvorili snaga i energija višemjesečnih litija za koje se očekivalo da će roditi neku novu Crnu Goru, „o kojoj je pjevao Njegoš“.

– Srbima teško prihvatiti da se samo za jedno večer izglasavanjem ove sramne antisrpske rezolucije Crna Gora vratila na put koji joj je zacrtao aktuelni predsjednik Milo Đukanović. Danas kada su sve ale krenule na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod izdaja je najsnažnija stvar koja se jednom narodu može učiniti. I nikada se ne može zaboraviti – istakla je Majkić.

Za je glasalo 55 zastupnika

Podsjećamo, Skupština Crne Gore izglasala je sinoć Rezoluciju o zabrani negiranja genocida u Srebrenici, a za njeno usvajanje glasalo je 55 zastupnika, protiv je bilo 19, a uzdržano sedam.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79