Malik Hadžimešić: Šokiran sam. Ne znam odakle Selmi Gičević takva informacija

Malik Hadžimešić, predsjednik ski-kluba Bjelašnica, koji je organizator takmičenja “Srebrna lisica”, reagirao je na otvoreno pismo Selme Gičević, unuke Alije Izetbegovića, koje je danas uputila njemu osobno.

– Šokiran sam. Ne znam odakle joj informacija da je to neko, nešto, rekao. Još sam frapiran, jer sam maloprije saznao… Kao klub, mi moramo odgovoriti i vrlo brzo napisat ćemo saopćenje – kazao je za „Avaz“ Hadžimešić.

Podsjećamo, Izetbegovićeva unuka reaguje na, kako je napisala, “javno vrijeđanje porodice Alije Izetbegovića putem razglasa tokom takmičenja Srebrna lisica (Bjelašnica, 23.01.2021.).

Pismo Selme Gičević, koje je poslala na adrese redakcija, pokrovitelja, medijskih sponzora i sponzora, objavili smo u cjelosti.

Unuka Alije Izetbegovića traži izvinjenje zbog vrijeđanja na ski takmičenju, organizatori poručuju da će istražiti slučaj


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79