Maloljetna trudnica brutalno ubila nevjenčanog supruga: Rekao joj da će je ostaviti, ona ga iskasapila

Obostrana ljubomora i najava da će je ostaviti iako je trudna, po svemu sudeći bili su okidač da 16-godišnja maloljetnica iz naselja Milavac u selu Cvetanovci kod Ljiga, poslije žučne svađe nožem usmrti svog nevjenčanog supruga Dragana Stankovića (21).

Policija ju je uhapsila, a nakon saslušanja kod sudije za maloljetnike Višeg suda u Valjevu, maloljetnici, koja je priznala zločin, određen je pritvor. S obzirom na to da se nalazi u trećem mjesecu trudnoće, što je potvrdila i medicinska dokumentacija, odmah je prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Kako saznaje Blic, maloljetnica je nevjenčanog supruga Dragana kuhinjskim nožem ubola u grudi! Do zločina je došlo u četvrtak uveče u kući u kojoj su živjeli, nedaleko od Stankovićevog roditeljskog doma, a mladić je od teških nanijetih povreda preminuo tri sata kasnije u valjevskoj bolnici.

Često su se svađali, ali nismo slutili

Po priči njegovog oca, mladi par se često svađao, ali te razmirice sve do kobne večeri nikada nisu prerasle u fizički obračun.

– Najprije su živjeli su ovdje kod nas, bilo je svađa između njih dvoje, ali nije bilo ništa opasno. Posvađaju se na pet minuta, a poslije kao da se ništa nije dogodilo. Poslije su se odvojili i preselili i bilo im je lijepo. Nismo ni znali da je ubijen, samo smo čuli da su se svađali. Prvo mu je udarila šamar, pa onda uzela nož u ruke i vikala “sad ću da te ubodem nožem” – prepričava detalje drame koje je prethodila zločinu Predrag Stanković, otac ubijenog mladića.

– Odgajao sam sina 20 godina, a ona da mu oduzme život. Neka sad robija – rekao je on.

Draganova sestra Žaklina dodaje da su postali svjesni da se nešto strašno dogodilo tek kada je na lice mjesta stigla policija i Hitna pomoć. Njen brat je, kako kaže, u tim trenucima davao znake života, ali im je ipak tri sata kasnije javljeno da je od zadobijenog uboda sječivom u predjelu srca preminuo.

Galama i vriska svaki dan
Mještani Milavca su ispričali da su se Stanković i njegova maloljetna supruga često svađali, te da se iz njihovog doma gotovo svakodnevno čula galama i vriska. Kako pretpostavljaju, motiv za razmirice bila je obostrana ljubomora, ali i to da je Dragan, kako su mogli da čuju, supruzi nagovestio da će je ostaviti iako je trudna.

U trenutku zločina u kući u kojoj su živjeli zadesio se još jedan maloljetnik, 17-godišnji žitelj ovog zaseoka u Cvetanovcima, nakon čijeg iskaza kao svjedoka istražnim organima treba da budu jasnije sve okolnosti zločina.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79