Maloljetnica je nagovorila Ranka Eskobara da dođe na pumpu, imala je i poseban zadatak

Maloljetnica koja je u subotu uhapšena zbog pomaganja prilikom likvidacije Ranka Radošević (54) u Rušnju, kako se saznaje, imala je ulogu da sa dečkom nagovori žrtvu da dođe u kafić.

(VIDEO) Kamere snimile likvidaciju Ranka Eskobara

Nezvanično, ona je tvrdila da prodaje automobil i da ako želi da ga proba ona će ga dovesti na pumpu. Policija je presrela 13 poruka koju su razmijenili. Ne znajući šta mu se sprema Radošević je u četvrtak došao. U njega je ispaljeno sedam hitaca, pet u tijelo, dva u glavu.

Maloljetnici se na teret stavljaju dva krivična djela – teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja , držanje i promet oružja i eksplozivnih materija.

-Ona je dijete razvedenih roditelja. Živjela je u stanu sa dečkom koji je jedan od osumnjičenih za likvidaciju Radoševića. Ne postoje dokazi da je direktno učestvovala u ubistvu već je njena uloga bila da namami metu- kaže sagovornik blizak istrazi, piše Telegraf.

Ovo je mladić koji je likvidirao Ranka Eskobara!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas će odbranu iznijeti osumnjičeni za njegovo ubistvo Stefan Z. (28) i Luka V. (26).

“Više dokaza ukazuje na to da su uhapšeni izvršili djelo koje im se stavlja na teret. Prilikom hapšenja u stanu je pronađen pištolj koji je na vještačenju, potom osumnjičenu dvojicu su snimile kamere kako se udaljavaju sa mjesta zločina, prilikom čega je jednom od njih spala maska te je lako identifikovan. Zatim, nađen je automobil “golf 4” za koji se sumnja da su oni zapalili, a koji su kako se vjeruje koristili da bi pobjegli dalje od mjesta zločina, zatim nađeno je 13 poruka u telefonu koje su razmijenili sa Radoševićem, u kojima su dogovarali prodaju automobila, a uzet je i DNK iz lokala u kojem je ubijen. Maloljetnici je određen pritvor 30 dana, a na teret joj se stavlja teško ubistvo u saizvršilaštvu i nedozvoljena proizvodnja, držanje, i promet oružja i eksplozivnih materija. Prema informacijama koje posjedujemo, ubistvo je naručio “kavački” klan, ali se ne zna ime osobe koja je to uradila, Radošević je inače bio označen kao visoko pozicionirani pripadnik “škaljarskog” klana – rekao je sagovornik iz istrage.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79