Maloljetnici ukrali “jettu”, skrivili dva udesa, vozilo se na kraju zapalilo

Dvije maloljetne osobe iz Rogatice ukrale su automobil sa parkinga u tom mjestu i izazvale saobraćajnu nesreću, oštetviši “golf 4” koji je bio tu parkiran, a zatim su, zbog neprilagođene brzine, sletjeli sa kolovoza i udarili u betonski stub, usljed čega se vozilo zapalilo.

Policijskoj stanici Rogatica jučer je prijavljeno da je u mjestu Biljino Polje nepoznata osoba automobilom “jetta” udarila u betonski stub ograde dvorišta u privatnom vlasništvu, usljed čega je izbio požar na vozilu koje je u potpunosti izgorjelo, saopćeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policijski službenici su došli do saznanja da se u vezu sa ovim događajem dovode dvije maloljetne oosbe iz Rogatice koje su istog dana na parking-prostoru u Rogatici ukrali vozilo, te izazvali saobraćajnu nesreću.

U saopćenju se dodaje da su maloljetnici nakon toga, usljed neprilagođene brzine sletjeli sa kolovoza i udarili u betonski stub, zbog čega se vozilo zapalilo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79