Maloljetnik Mini Cooperom pokosio staricu u centru Sarajeva

Maloljetnik Mini Cooperom pokosio staricu u centru Sarajeva


Jučer se oko 12:50 sati u Gimnazijskoj ulici u Sarajevu dogodila strašna saobraćajna nesreća u kojoj je jedna starica povrijeđena.

Staricu rođenu 1944. godine udario je i oborio vozač Mini Cooper S, a nakon nesreće je pobjegao sa lica mjesta i nije pomogao starici.

Utvrđene su teške tjelesne povrede starici, a ljekarska pomoć joj je ukazana u Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu, gdje je zadržana na daljem liječenju.

U službene prostorije PU Novi Grad Sarajevo pristupio je vlasnik navedenog vozila H.T., rođen 2003.godine, nastanjen u Sarajevu kao i maloljetno lice rođeno 2005.godine, nastanjeno u Sarajevu, koje je u kritično vrijeme upravljalo pomenutim vozilom prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom “B” kategorije.

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak mašinske struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija