Malverzacije na UKC Tuzla: Kako je kandidatkinja pala pismeni ispit, pa ipak položila

UKC Tuzla na svom web portalu objavio je listu uspješnih kandidata za prijem u radni odnos.

U postupku prijema u radni odnos na osnovu Javnog oglasa za prijem u radni odnos Crna Hronika uočila je niz nepravilnosti.

Javnost je upoznata kako je portal Crna Hronika prvi objavio javno pismo u kojem smo iznijeli niz činjenica kako se na konkursu za 35 medicinskih sestara/tehničara našlo ime koje ima kriminalni dosje i učesnik je optužnice za ubistvo jedne osobe.

Skandalozno: UKC Tuzla objavio rezultate konkursa, svi imaju isto bodova na usmenom ispitu!

Ispovijest sa usmenog ispita na UKC Tuzla: Kako se stavlja kateter muškarcu u erekciji?

Anonimna ispovijest: Kako je kandidatkinja pala pismeni ispit, a kasnije ipak položila

Redakciji Crne Hronike stiglo je pismo jedne kandidatkinje, koja je željela ostati anonimna. Pismo prenosimo u nastavku:

,,I sama sam bila kandidatkinja koja nije prošla pismeni ispit jer je bio pretežak. Imala sam samo 3 boda. Ja definitivno odustajem od borbe i odlazim tamo gdje ću se cijeniti kao radnik.

Naime, na spisku sam uočima kandidatkinju koja nije prošla pismeni ispit a na konačnoj rang listi je 23. I sama sam poslala mail UKC-u ali odgovora još uvijek nema.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79