Mamili muškarce lažnim oglasima za masažu, trojke, svinganje i druženje, pa ih pljačkali

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškom i ženskom osobom starima 41 godinu zbog sumnje na počinjenje dva kaznena djela razbojništva, javljaju iz PU zagrebačka.

Sumnja se da su osumnjičeni zajedno s dvije zasad nepoznate muške osobe krajem 8 mjeseca 2022. godine objavili oglas za upoznavanje i masažu, a sve s ciljem ostvarivanja nepripadajuće imovinske koristi.

Nekoliko dana kasnije, objavljeni oglas je zainteresirao 25-godišnjaka koji je potom telefonski kontaktirao osumnjičenu te je po njenim uputama došao u kuću na području Peščenice. Ulaskom u kuću, 25-godišnjak je osumnjičenoj predao 700 kuna (90eura) za dogovorenu uslugu da bi potom u sobu ušao 41-godišnjak i dvojica zasad nepoznatih muškaraca koji su uz upućene prijetnje od mladića zatražili još novca.

Zbog straha za vlastiti život, mladić im je u konačnici predao još 1.500 kuna (200eura) i napustio kuću.

No, tu nije bio kraj. Isti je oglas početkom 9 mjeseca privukao 38-godišnjaka koji je kontaktirao osumnjičenu i te dogovorio iste usluge.

Po dogovoru, u kuću na području Peščenice, oštećenog je dovezao 41-godišnjak, a po ulasku u kuću muškarac je 41-godišnjakinji predao 800 kuna  (100 eura) za obećanu uslugu da bi u tom trenutku u prostoriju ušla zasad dva nepoznata muškarca koji su uz prijetnju čvrstim predmetima zatražili još novca koji im je muškarac predao u strahu za vlastiti život.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko 6 tisuća kuna. (800 eura)

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom odvjetništvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79