Manijak pisao sestri Tijane Jurić: Zadavit ću te kao što sam zadavio sestru tvoju!

Šest mjeseci unazad dobijam razne prijetnje, ali ovu nisam mogao da prepustim slučaju. Ova je bila jedna od najozbiljnijih, kaže Igor Jurić

Marko M. (31) iz Beograda lišen slobodeje zbog sumnje da je preko Fejsbuka uputio jezive prijetnje Saški Jurić, kćerki Igora Jurića i rođenoj sestri Tijane Jurić (16), koju je prije pet godina brutalno likvidirao mesar Dragan Đurić (34), piše Kurir.

Osim Saški, osumnjičeni je prijetio i samom Igoru Juriću, predsjedniku Fondacije „Tijana Jurić“. Kako saznajemo, Marko M. je na Fejsbuku koristio lažni profil na ime Igor Đurić. Sestri nastradale Tijane poslao je zastrašujuću poruku: „Ubiću te, Saška, kao što sam ti zadavio sestru kurvetinu“, dok je njenom ocu napisao: „Drago mi je što sam ti likvidirao kćerku, tu prokletu kurvicu, cijelog života ćeš patiti za njom dok sam ja iza rešetaka.“

“Ono što je dodatno uznemirujuće u ovim prijetnjama jeste to što je privedeni Beograđanin koristio prezime pravog Tijanog ubice, a poruke je pisao kao da je on taj ubica. Šta je njegov motiv za ovako monstruozno ponašanje, zna samo on, a istraga će utvrditi zbog čega je uznemiravao porodicu tragično preminule tinejdžerke”, kaže izvor Kurira.

Igor Jurić rekao je juče za Kurir da ne poznaje lišenog slobode muškarca, kao i da je strahovao za živote članova svoje porodice.

“Šest mjeseci unazad dobijam razne prijetnje, ali ovu nisam mogao da prepustim slučaju. Ova je bila jedna od najozbiljnijih. Ta osoba prvi put mi se obratila prije tri dana riječima da će likvidirati mene, ali i moju kćerku na isti način na koji je Tijana likvidirana”.

Preko tih riječi nisam mogao da pređem i slučaj sam prijavio policiji. S obzirom na to da smo već izgubili jedno dijete, ovo je na nas djelovalo strašno”, kaže Jurić i dodaje da ne zna razlog za prijetnje koje su mu upućene.

“Ne znam zašto mi prijeti, ali isto tako i ne znam o kome je riječ. Pošto su mi te prijetnje stigle na Fejsbuk, nisam se upuštao u dalje komentare, samo sam prijavio policiji. Na moju veliku sreću, policija ga je privela svega deset sati poslije prijave. Izuzetno sam im zahvalan na ekspresnoj reakciji”, rekao je otac ubijene Tijane.

Podsjetimo, 2014. godine Srbiju je potresao stravičan tragedija. Naime, u noći između 25. i 26. jula u selu Bajmok kod Subotice mesar iz Surčina Dragan Đurić kolima je presreo Tijanu Jurić, koja se vraćala sa seoskog turnira. Djevojčicu je udario kolima, a potom je ubacio u vozilo i likvidirao je. Njeno tijelo je zakopao na smetljištu u naselju Čonoplja.

“Tijanino tijelo nađeno je 7. avgusta, a Đurić je tada lišen slobode. Godinu dana kasnije osuđen je na maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina. Motiv surovog likvidacijei dan-danas je nejasan. Naime, Tijana i Dragan se ranije nisu poznavali, niti su bili u bilo kakvom kontaktu. Đurić je tokom suđenja rekao „da ne zna zašto je ubio Tijanu“ – podsjeća naš izvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79