Marić lično ponudio 200 respiratora: Kontaktirao Lekić za pomoć i doveo Fikreta Hodžića!

Marić lično ponudio 200 respiratora: Kontaktirao Lekić za pomoć i doveo Fikreta Hodžića!


Sanja Lekić, poduzetnica iz Crne Gore, koja vodi privatni biznis skoro dvadeset godina, gošća je u sinoćnjem „Centralnom dnevniku“ na Face TV.

Lekić: “Nažalost, poznata sam po respiratorima! Nevjerovatno mi je da Kristijan Marić može biti svjedok Tužilaštva BiH! Marić me kontaktirao kao osoba koja se bavi transportom za sve zemlje bivše Jugoslavije! Tender je bio 15 respiratora koje je Marić trebao dostaviti Crnoj Gori! Za to smo platili 23.900 eura!”

(VIDEO) Napokon se oglasila Sanja Lekić o aferi Respiratori: Otkrila povezanost s Marićem i Hodžićem

“Niti smo dobili respiratore niti novac! Paralelno me kontaktirao za pomoć i doveo Fikreta Hodžića! Svaku moju riječ mogu dokumentovati! Niko iz Tužilaštva, kada su dolazili u Crnu Goru početkom maja, me nije pozvao da svjedočim! Ništa od dokumenata koje sam im dala nisu iskoristili na suđenjima!

Priča koju je rekao Marić je najveća neistina! Kristijan Marić je lično ponudio 200 respiratora koje su on i njegov prijatelj Borna Cicero imali na lageru! Rekli su da je to za potrebe firme Sinopharm!” – kazal je Lekić u programu uživo.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija