Marina Tucaković iza sebe ostavila testament: Mnogi pjevači dugovali joj velike sume novca

Marina Tucaković, koja je preminula nakon duge o teške bolest, ostavila je iza sebe testament u kojem se nalazi njena zaostavština muzičkih djela, ali i pojedina imena sa muzičke scene za koja nije željela da čuje.

– Marina je dugo bolovala, a tokom tog liječenja imala je vremena da razmišlja o svemu i radi na brojnim tekstovima za mnoge pjevače, uz pomoć sina Laće. Tokom borbe sa kancerom napisala je i testament, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo.

Marina je testamentu pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje je istakla da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke saradnike kivna. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pjesnikinje – ispričao je izvor blizak Marini Tucaković za Kurir.

Mnogi pjevači su joj dugovali silne sume novca za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i prižali joj podršku, kao da se ništa ne dešava. Marina to nikada javno nije željela da ističe, naveo je isti izvor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79