Marinković: “Mladi hoće idealnu ženu, da je nevina. Naći će je, al’ u obdaništu.”

U današnjem vremenu sve više je sadržaja na televizijama o pronalasku savršenog partnera. Internet slijedi taj trend, pa je nastalo mnoštvo aplikacija kao Tinder, Badoo i slične za upoznavanje srodne duše.

Zbog čega živimo u vremenu u kojem je teško naći idealnog partnera, to se posebno odnosi na muški dio populacije iznad 35 godina, koji pri odabiru idealne partnerke, traže savršenu i bez mane.

“Ma to su kompleksaši i egoisti. Jesu li oni savršeni? Takvi trebaju raditi prvo na sebi pa onda ocjenjivati druge. Oni uglavnom završe sa 16 mačaka i tri kera. Što bi ona stara rekla, “probirač nađe otirač”. Hoće idealnu da nađu, još kad bi bila nevina, ma top. Jest, nevinu će naći , al’ u obdaništu”, kaže glumac Dragan Marinković Maca i dodaje:

“Svako treba da pođe od sebe, jer samo Jedan je savršen, a svi ostali imaju milion mana. Danas ne možeš naći nekoga s kim ćeš popiti kafu, a kamo li s kom ćeš podjeliti postelju.”

Šta traže žene?

“One traže novac, traže sigurnost i to im je najbitnije. Daj pare i to je to. Većina žena, ne sve”, govori on piše Source

Dotakli smo se fenomena u kojem poznate ličnosti uglavnom u ljubavnu vezu ulaze sa istim takvim, a nije slučajnost da i njihova djeca slijede takav primjer.

“Svi treba da prave svoje ime i prezime, to “poznati” na ovim prostorima ne pije vode. To je do roditelja, to je užas. Naprave debila od djeteta. Šatro “celebrity”, sve avioni, kamioni, a nemaju za kifle. Drugim riječima na estradi sve je laž na estradi sve je fol, zaključio je Maca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79