Mašić žestoko o Stanivukovićevoj predstavi: Mali i nedorasli, prije svega vanserijski papan

Profesionalni skupljač ultra-naci-faši lajkova nadam se da nigdje više neće biti dočekan crvenim tepihom, rekao je Mašić

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković svojim bahatim postupcima šokirao je mnoge, pogotovo kada je riječ o ponašanju prema direktorici jedne banjalučke škole.

Reakcije ne prestaju. Podsjetimo, kako je objavio na društvenoj mreži X, Stanivuković je napravio skandal ispred škole “Vuk Karadžić”, koja je, prema videozapisu koji je objavio Stanivuković, trebala nositi ime “Kosovo i Metohija”, za šta nije postojala saglasnost Ministarstva obrazovanja RS-a, a i direktorica škole se protivila promjeni imena.

A onda je krenula rasprava između Stanivukovića i direktorice u kojoj su jedno drugome pokušavali objasniti da li je za Srbe važnije Kosovo ili Vuk Karadžić.

“Kosovo i Metohija, srce da je ko Rusija. Direktorice je li ovo Albanija ili Republika Srpska”, pitao je Stavnivuković i na kraju se i sam popeo na skelu. Na kraju naziv škole je promijenjen, ali da li će na tome sve i ostati?

Damir Mašić, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine uputio je poruku Stanivukoviću:

“Mali i nedorasli iz dana u dan pokazuje da je prije svega vanserijski papan. Profesionalni skupljač ultra-naci-faši lajkova nadam se da nigdje više neće biti dočekan crvenim tepihom”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79