Masovna tuča u Banjoj Luci, sijevale sjekire i drvene palice

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka jučer su uhapsili šest osoba, L. K., N. P., B. P., S. P., N. B. i S. M. zbog tuče, fizičkog napada i neovlaštene upotreba oružja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru.

Naime, pripadnici nadležne policijske stanice, postupili su po prijavi da je ispred ugostiteljskog objekta u mjestu Potkozarje Grad Banja Luka, u toku tuča između više lica.

Na licu mjesta pronađena je i oduzeta sjekira i drvena palica.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Obavješten je i dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka – Odjeljenje za prekršaje koji se izjasnio da se protiv navedenihosoba dostavi zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Protiv vlasnika ugostiteljskog objekta bit će podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog počinjenih prekršaja propuštanje prijavljivanja narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu i posluživanja alkohola.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79