Masovna tučnjava u Banjoj Luci: Dvojica završila u bolnici

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, jučer su nakon tučnjave uhapsili A. T. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „teška tjelesna povreda“ i S. V. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Učestvovanje u tučnjavi“, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Naime, istog dana u 0:30 sati, prijavljeno je da četiri nepoznata muškarca učestvuju u tučnjavi u ulici Majke Jugovića u Banja Luci. Utvrđeno je da se radi o A. T., S. V., A. P. i V. T. Lica inicijala A. P. i V. T. su zbrinuta na UKC Republike Srpske, te će protiv njih biti dostavljen izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela „Tjelesna povreda“.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima, te da se izvještaj dostavi u redovnoj proceduri.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79