Matematika na plaži zbunila turiste: Ležaljka 3 eura, suncobran 2, a komplet 7 eura? Kako sad to?!

Onda se u komentare na Facebooku uključila izvjesna Andrea, koja je poprilično ljutito razriješila nastale dileme

Na jednoj crnogorskoj plaži turisti su ostali zbunjeni zatečenom tablom na kojoj piše da je komplet ležaljke i suncobrana skuplji od pojedinačnih cijena istih…

Naime, Facebookom se širi tabla na kojoj piše: “Plaža Stefan: ležaljka 3 eura, suncobran 2 eura, komplet 7 eura”.

E sad, mnogi su na različite načine tumačili šta tačno znači navedena računica, a većina ih je komentarisala da “ispada ako uzmete komplet, to će vas stajati dva eura više nego da ste uzeli pojedinačno”.

Međutim, onda se u komentare na Facebooku uključila izvjesna Andrea, koja je poprilično ljutito razriješila nastale dileme:

– Manijaci jedni, srce će vas jednog dana okinuti koliko ste glupi. Znate, neko dođe i sam na plažu, a onda, pazite sad, postoji i PAR kojem treba KOMPLET koji ima DVIJE ležaljke – podučava vidno uzrujana komentatorica o crnogorskoj matematici.

Ipak, ostalo je nejasan jedan dio iz matematičke računice… Šta ako ovo ‘komplet’ neki shvate kao komplet ležaljka + suncobran?!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79