Matić: Širok osmijeh, zlatan zub iz prvog reda neustavne proslave, samo da se napakosti Željku Komšiću…

Matić pak ističe da “Čović od gubitka izbora srlja iz gafa u gaf”, a posljednji je odlazak u Banjaluku

Hrvatski premijer Andrej Plenković opetovao je u srijedu u Hrvatskom saboru ocjene o nazočnosti Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a BiH na neustavnom Danu Republike Srpske u Banjaluci, te poručio da je to bio odabir HDZ-a BiH i Čovića, javlja Hina.

“To nije bio prvi put da je predsjednik HDZ-a BiH bio u Banjaluci toga dana, stojim iza onoga što sam rekao, da su takve odluke i odabiri, politički odabiri HDZ-a BiH i njenog predsjednika, bez konzultacija, bez uputa sa ‘centralom u odnosu na poslovnu jedinicu u Mostaru’, izjavio je hrvatski premijer u Aktualnom prijepodnevu, komentirajući pitanje SDP-ova Predraga Matića o Čoviću kao “voditelju HDZ-ove poslovne jedinice broj 1” u Mostaru.

HDZ BiH nije nikakva poslovna jedinica HDZ-a, uzvratio mu je hrvatski premijer.

Matić pak ističe da “Čović od gubitka izbora srlja iz gafa u gaf”, a posljednji je odlazak u Banjaluku, prenijela je Hina.

“Širok osmijeh, zlatan zub iz prvog reda neustavne proslave, samo da bi se napakostilo Željku Komšiću“, ustvrdio je zastupnik kojeg je zanimalo Plenkovićevo mišljenje o Čovićevim postupcima te poruka majkama i djeci poginulih i nestalih u Bosanskoj Posavini u kojoj je, kaže, poginulo preko tri tisuće ljudi.

Matić je poručio i kako je u cijeloj priči, “Pedro” ispao hrvatski veleposlanik Del Vecchio kojemu je, dodao je, možda presudilo što je bio SDP-ovac.

 

(FENA/mr)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79