Medicinska sestra iz Sarajeva doznala da je ljubavnik vara: Pozvala muža i napravila mu haos

Izbijena četiri zuba, polomljena šaka, modrice, policijske prijave i bruka – epilog su tučnjave koja se ovih dana dogodila u ljubavnom četverouglu u Kragujevcu (Srbija), piše pink.rs.

Policija je privela troje aktera nesvakidašnjeg događaja.

– Riječ je o medicinskoj sestri rodom iz Sarajeva koja povremeno radi u Njemačkoj, a udala se ovdje u Kragujevcu – priča sagovornik iz istrage.

Ona je pozvala ljubavnika da dođe kod nje u stan dok joj je suprug bio odsutan. A onda je doznala da je ljubavnik vara s drugom ženom. To je teško podnijela pa je pozvala svog drugog ljubavnika da dođe i prebije – nevjernog!?

– Na njegovu sreću, on nije čuo telefon jer je bio u kafani – tvrdi izvor upućen u istragu policije.

Zatim je žena pozvala svog supruga i rekla da se u kući nalazi lopov! Kad je muž stigao, nastao je haos. Suprug je zadobio snažan udarac pesnicom u glavu, zbog čega mu je zatvoreno oko i ostala mu je ogromna modrica.

Međutim, muž je potom uzvratio i tako prebio ljubavnika da mu je izbio četiri zuba, a sebi u tučnjavi polomio šaku. U trenutku kad je stigla policija oni su se još tukli. Svi su privedeni, a suprugu i njegovom ocu policija je privremeno oduzela oružje!

Brak se raspao, a po svemu sudeći slijedi dug i neprijatan sudski spor.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79