Medicinski tehničar u bolničkom toaletu snimao kolegice

Medicinski tehničar krajem prošle godine u zahodu je snimao žene koje su to primijetile i prijavile ga nadležnima, a cijeli slučaj završio je u policiji.

Nakon što je pulska policija nakon temeljite istrage podnijela poseban izvještaj, Općinsko je državno odvjetništvo u Puli istoga dana provelo i dokaznu radnju prvog ispitivanja okrivljenog 30-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštenog snimanja, piše 24sata.hr.

Muškarac je od 27. do 30. decembra 2020. godine, u prostorijama Opće bolnice u Puli, bez odobrenja i ovlasti, mobilnim uređajem snimao 40-godišnju 22-godišnju kolegicu s posla. Kada su žene to primijetile, prijavile su ga nadležnim u bolnici, a cijeli je slučaj završio u policiji.

Općinsko državno odvjetništvo je nakon ispitivanja okrivljenika donijelo rješenje kojim se okrivljeniku naložila mjera opreza zabrane posjećivanja određenog mjesta ili područja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79