Mediji: Sina Đorđa Mijatovića huligani danima maltretirali i uzimali mu novac

Mediji: Sina Đorđa Mijatovića huligani danima maltretirali i uzimali mu novac


Đorđe Mijatović (40), brat potpredsjednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, brutalno je pretučen jučer u dječijem parku u beogradskom naselju Voždovac.

Navodno je Mijatović iz stana izašao kako bi odbranio svog sina kojeg su huligani datima maltretirali i otimali mu novac.

Mijatović je podlegao povredama zadobijenih u tuči.

“Reketirali su mu sina, otimali pare, džerapac, maltretirali ga danima, on je izašao da ga odbrani”, rekao je sagovornik za Telegraf.

Kako je objavljeno, pokušali su da ga zapale bakljom.

“On je izašao da odbrani dijete, oni su ga zaskočili, skakali mu nogama po glavi, htjeli da ga zapale bakljom, ali to nisu uspeli, eto, uradili su mu sve što su mogli. Čovjek se nikad nije potukao. Strašno, iza njega je ostalo dvoje djece”, rekao je sagovornik blizak istrazi.

Svjedokinja koja je gledala stravičan napad na Đorđa Mijatovića: Udarali su ga po glavi i leđima

Nakon vijesti da je u Urgentnom centru u Beogradu umro Đ.M. oglasila se i MUP i Više javno tužilaštvo u Beogradu. Jučer oko 18 sati došlo je do svađe i tučnjave u dječijem parku na Voždovcu.

Đorđa Mijatovića je pozvao sin jer mu grupica mladića nije željela da vrati loptu. Tada je, došlo do tučnjave. Nesretni Đ.M. je otišao do zgrade gdje mu je pozlilo. Umro je dva sata kasnije u bolnici.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija