Megapopularna pjevačica: Lejdi Gaga u januaru na Jahorini?

Slavna pjevačica Lejdi Gaga će, prema rečima fudbalskog menadžera i bivšeg fudbalera Ognjena Koromana, u januaru doputovati na Jahorinu, gdje će je on ugostiti.

“Ne mogu sve da vam otkrivam, ali radi se o privatnoj posjeti i zbog toga nije za javnost. Tačno vrijeme njenog dolaska neće nigdje biti objavljeno”, rekao je Koroman.

On je ispričao i kako se upoznao sa pjevačicom. “Bilo je to davno, zatekli smo se u jednom noćnom klubu u Londonu. Ona je bila s prijateljima, ja sa svojim saigračima. U početku nisam skapirao ko je ta osoba, pa su mi rekli. Zezali smo se cijelo veče i razmenili kontakte, ne samo s njom nego sa cijelim njenim timom. Čuli smo se nakon njene posjete u Beogradu, još tada sam joj rekao da mora da dođe i popije našu rakiju s Romanije”, naveo je Ognjen.

Bivši fudbaler je zatim dodao da će pjevačicu voditi na selo da peku rakiju.

“Pozvao me je naš zajednički prijatelj i rekao da bi došlo njih nekoliko, ali u strogoj tajnosti. Samo da utanače vrijeme i sa ekipom će doći na Jahorinu. Vodiću Gagu na selo da pečemo rakiju”, rekao je Koroman, prenosi “Blic”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79