Mektić: Dodik je težak milijardu! Ima još snimaka Tegeltije kako se “provodi”!

,,Tegeltiju je najbolje što prije zaboraviti, iako kažu da u 40 dana nije loše pomenuti! Tegeltija manipulant! Godinama izmišlja razloge da je neko protiv njega! Tegeltija, moraš položiti račun za to što si uradio!

Senad: Žao mi je što Tegeltiju nisam pitao da li zna da ima još njegovih “snimaka”.

Dragan: Ima!

Senad: Da li mu je neko rekao da ima tih snimaka?

Dragan: Da!

Senad: Da li je to ucjena Tegeltije?

Dragan: Ne! Mene je snimao čovjek koji je sjedio sa mnom u društvu u kafani. Danas svako svakoga može snimiti, mi smo državni funkcioneri i moramo biti toga svjesni! Nemam ništa protiv da me neko snimi!

Senad: Sada Vam Tužilaštvo, oponenti, Tegeltija, mogu reći da govorite protiv njih jer ste na Sudu i svetite im se!

Dragan: Dodik nije odlaskom Tegeltije izgubio utjecaj u pravosuđu! Pao je dogovor da Mektića treba kompromitovati! Montirana je optužnica i za Osmicu! To je dogovor Tegeltije i Gordane Tadić! Političku korist od toga ima SNSD i HDZ! Oni su njihovi igrači, pod njihovim utjecajem!

Tegeltiju je najbolje što prije zaboraviti, iako kažu da u 40 dana nije loše pomenuti! Tegeltija manipulant! Godinama izmišlja razloge da je neko protiv njega! Tegeltija, moraš položiti račun za to što si uradio! Nateže se da da ostavku kao dijete na tuti!

Oleg Čavka ima disciplinski dosije, a Tegeltija ga je putem prvostepene i drugostepene Komisije oprao! Nije samo VSTV problem u pravosuđu!

Zbog ikone, Dodik mora doći u ruke Interpola! Ovo nije gaf, skandal, ovo je budalaština, glupost i osijonost jednog čovjeka! Dodik izgubio osjećaj za stvarnost, nije normalan! Izblamirao nas je! Znao je o kakvom se umjetničkom djelu i vrijednosti radi! Zna i kako je došao u posjed ikone! Ne može legalizirati ikonu! Razmišlja kako da nađe izlaz! Interpol će stati iza toga i morat će objasniti! Dodik je kriv za poraz! Okružio se lošim, nesposobnim, nekompetentnim ljudima! Vodio mešetarsku politiku od danas do sutra, dugo je trajala! Suđeno mu je da ode na najgori mogući način! Politički će nestati! Sudbinu RS-a i građana vezao za sebe! Kada on padne, u sunovrat idemo svi, cijela RS! Nismo otišli ni korak dalje od Dejtonskog sporazuma! Kada američka administracija ne bude vidjela napredak reći će da je Dejton problem! Oglašavaju se ekstremisti koji spominju rat! Ne vjerujem da su se Amerikanci i Rusi dogovorili oko BiH! Rusiji ovakav Dodik odgovara, ali na njega ne računaju ozbiljno, dugoročno! Ne mora Rusija pravdati Dodika, mi znamo kakav je! Pare ne daju, jer dugoročno ne misle ozbiljno na Dodika! Vučić ne računa na Dodika kao ozbiljnu političku ličnost koja može dugoročno stabilizovati RS! Vučić nije glup do te mjere da može opravdavati Dodika! Vučiću stalo da opstane RS! Dodik kao Gadafi, nameće se kao lider svih Srba! Ljudi će krenuti u demonstracije!

Protiv Vučića nemam ništa, niti mogu da imam. Vučić u finansijskom smislu često ‘uleti’ kad RS dođe pred bankrot! Vučić pomaže taj režim, ne pomaže građane i produžava našu agoniju! Šta kad nam se ne bude moglo pomoći?! Zdravstvo RS-a dužno preko milijardu maraka! To je politika Milorada Dodika!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79