Mektić pozvao borce da javno unište boračke knjižice

Dragan Mektić, ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu, jutros je na svom Twitter nalogu pozvao borce da organizuju jedan dan u Banjaluci javno uništavanje boračkih knjižica.

Mektić boravi u Kataru, zajedno sa Pericom Stanić, v.d. direktor SIPA-e, i Osmanom Mehmedagićem, direktor OBA.

Dragan Mektić javno pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske

Oni su se sastali sa premijerom Države Katar Abdullahom bin Nasser bin Khalifa al Thanijem i savjetnikom emira Države Katar Mohammed bin Ahmed al-Misnadom.

Mektić je jutros na svom Twitter nalogu napisao “Pozivam sve iskrene, časne i poštene borce da u znak protesta zbog ponižavajućeg i podaničkog odnosa vlasti prema boračkoj populaci, organizujemo jedan dan u BL za javno uništavanje boračkih knjižica. Požurimo već sutra može biti kasno. Javite mi se.” prenose Nezavisne.

Mektić je u ponedjeljak pred kamerama na konferenciji za novinare u Banjaluci pocijepao boračku knjižicu Vojske Republike Srpske.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79