Mektić u nevjerici šta Dodik radi: Ljudi ovo je stanje potpunog haosa, ne može to činiti!

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH, reagovao je nakon što je Milorad Dodik otvoreno pozvao sve ljude u Republici Srpskoj, da prilikom svakog saznanja o eventualnom djelovanju SIPA-e ili obavještajne službe, obavijeste nadležnu policiju u tom bh. entitetu.

Dodik: Policija RS-a će spriječiti hapšenje građana koji negiraju genocid

Ljudi, ovo je stanje potpunog haosa. Policiji se nadležnosti mogu nametati samo zakonom, a ne kako Dodik kaže izdali smo (usmeno) uputstvo o ponašanju policije, poručio je Dragan Mektić nakon što je Milorad Dodik otvoreno pozvao sve ljude u Republici Srpskoj, da prilikom svakog saznanja o eventualnom djelovanju SIPA-e ili obavještajne službe, obavijeste nadležnu policiju u tom bh. entitetu.

-Biće napravljen poseban broj u Republici Srpskoj, putem kojeg će građani informirati policiju ukoliko im je potrebna zaštita. Naša policija je već dobila nalog da naše ljude štiti i brani – šta god to značilo. Ako neko pokuša da hapsi, privodi, policija Republike Srpske će to sprečavati, kazao je Dodik.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79