Mektić žestoko isprozivao Tegeltiju: Koji si ti faktor, ti si obično tvitersko narikalo

Tegeltiji se nije svidjela izjava lidera PDP-a, Branislava Borenovića

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH, u proteklih nekoliko dana na svom Twitter profilu vodio je verbalni rat sa Milanom Telgeltijom, nekadašnjim predsjednikom VSTV-a i sadašnjim savjetnikom Milorada Dodika.

Naime, Tegeltija je na Twitteru komentarisao izjave lidera opozicionih stranaka u Republici Srpskoj, u vezi sa posljednjim aktuelnim dešavanjima oko odlaska Valentina Inzka i dolaska Christiana Schmidta na mjesto visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

Tegeltiji se nije svidjela izjava lidera PDP-a, Branislava Borenovića, koji je kazao kako smatra da BiH još uvijek nije spremna za odlazak OHR-a piše Oslobođenje.

– Rodoljubivi članovi PDP moraju se ograditi od jučerašnje izjave Branislava Borenovića i tražiti njegovu smjenu sa čela partije! U suprotnom će nositi teret sluganstva i vazalstva koji će pratiti tu partiju i ničim se neće moći oprati, rekao je Tegeltija.

Na takvu Tegeltijinu izjavu, burno je reagovao Dragan Mektić.

Bivši ministar sigurnosti BiH poručio je Tegeltiji da sebi previše uzima za pravo.

– Koji si ti uopšte faktor da tako nešto tražiš. Kao obično tvitersko narikalo puno sebi uzimaš za pravo, rekao je Mektić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79