Mektić žestoko odgovorio Tegeltiji: “Je**** ste vi nama nanu, teško da nas išta više može spasiti”

Nakon jučerašnje policijske akcije protiv švercera na Kosovu, na društveim mrežama došlo je do novog obračuna starih znanaca.

Naime, prvo je dešavanja na Kosovu prokomentarisao Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTV-a, a sada savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a onda se javio bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, a danas državni parlamentarac Dragan Mektić.

“Gledaj narode Republike Srpske u Kosovo i Metohiju, gledajte šta se dešava našoj braći i sestrama, gledajte, o, vi mudraci iz PDP i SDS. Od ovakvih stvari nas u BiH čuva samo Republika Srpska sa svim njenim nadležnostima. Podrška za našu braću i sestre na KiM i majku Srbiju!”, napisao je Tegeltija na Twitteru.

Na to je uslijedio Mektićev odgovor:

“Je**** ste vi nama nanu, teško da nas išta više može spasiti”.

Mektić je potom dodao: “Mi mudraci a vi pravi Srbi krenuli na Kosovo da branite srpski rod. Pretpostavljam ti si već u rovu”.

No, nije jedini Mektić reagovao na Tegeltijin tvit.

“Srbin po profesiji …. Tvit-podrška KiMu, tj.ORGANIZOVANOM KRIMINALU protiv kojeg je bila akcija na Kosovu…. Milane, što štitis kriminalce?”, “Ovo bi se isto moglo dogoditi ovdje ne prestanete li huškati narod protiv SIPA, OSA i OSBiH…”, “SRB je maćeha srpskog naroda još od 1990. Ona danas zbog EU trguje sa Srbima i svojom južnom pokrajinom, a po trgovini sa RS interesima je čuvena još od embarga. Srbi iz RS, koji žive u iluziji da im je pro-EU SRB majka su opasni po vitalne interese RS…”, “Nije Kosovo RS pa da je kriminal normalna pojava i da su kriminalci na vlasti. To je jedna uređena zemlja u kojoj će još malo da hapse sve koji su prekršili bilo kakav zakon. Umjesto da se ugledaš na njih ti huškaš narod Milane kretenu!”, “Zamjena teza… Zasto se ovo desilo sad kad je Srbija “podivljala” i počela da čacka po regionu. Srbija da se smiri, da poštuje komšijske granice, da ne destabilizuje okruženje, BiH, CG… Žao mi je svakoga, ali zašto ne kažate šta je dovelo do ovakve reakcije Kosovskih snaga?”, “A što ne odeš do Kosova da pomognes, znanjem, ljudstvom, finansijama, šta mudrujes po Twitteru”, samo su neke od reakcija na Tegeltijinu objavu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79