Memić o prijetnjama Fahrudina Ramića: Ko zna šta je njemu u glavi kad se oženio Alisom

Muriz Memić, otac ubijenog mladića Dženana Memića, kazao je, nakon što je sinoć dobio prijetnje smrću od supruga Alise Mutap, da strahuje za članove svoje porodice.

Kako kaže Memić, prijetnje smrću bile su upućene direktno njemu, međutim, strahuje za članove svoje porodice.
“Ja sam veoma ozbiljno shvatio ove prijetnje, jer mi ne možemo znati o kakvoj se osobi radi, šta je njemu u glavi, čim se oženio Alisom Mutap. Prijetnje su upućene meni, da će me ubiti, ali mene je strah za moju sigurnost, za Arijaninu, Muneverinu, jer vidite šta se dešava. MUP je ovo također ozbiljno shvatio, on je priveden sinoć”, kaže Memić.

I prije sam dobijao neke prijetnje, ali ovako direktne ne. Očito je da nam je svima ugorožena sigurnost.

“Ovo je preozbiljno. Ja samo tražim istinu za svoje dijete i s tim čovjekom nemam ništa. Njegov je problem što se oženio Alisom. MUP mi je sinoć odmah dao dodatne mjere zaštite. Sinoć sam dobio i veliki broj poziva građana koji su se ponudili da se organizuju i pruže mi zaštitu. Što se njega tiče, on je u pritvoru i nadam se da će tu i ostati dok se ne opameti”, zaključuje Memić.

Podsjećamo, nedugo nakon što je Memić dao ovu izjavu, Ramić je, nakon kriminalističke obrade po uputi dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo pušten iz službenih prostorija.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79