Memić pokazao poruku od Ružice Jukić i pozvao je da podnese ostavku

Znači Milan Tegeltija se sastaje u kafani s nekim, potkivao se, a Ružica Jukić je imala isto tako neprimjeren razgovor sa mnom, naveo je Memić

Muriz Memić, otac Dženanan Memića pokazao je na današnjoj press-konferenciji poruku za koju tvrdi da mu je viberom poslala Ružica Jukić, potpredsjednica VSTV-a, koju je pozvao da podnese ostavku.

– Ovu press konferenciju i ove sljedeće proteste zakazuje Ružica Jukić. Ona ne da strancima da se miješaju u rad pravosuđa. Znači, pravosuđe ne postoji u BiH, postoji VSTV, koji je nedodirljiv i oni naređuju. Ružica Jukić štiti Milana Tegeltiju i Dalidu Burzić onakvim svojim ponašanjem. Kada je primila mene i mog advokata, Ružica Jukić je iznijela mezu.Suho meso i sir, lijepo zapakovano u foliju. I počela nam je mahati prijavom protiv Dalide Burzić. Kaže: “Evo je,imam je, gotova je. Treba još jedna tužiteljica kantonalnog tužilaštva da svjedoči i otvaramo istragu, gotova je Dalida Burzić” – kazao je Memić.

Potom je, kaže Memić, “uzela telefon i nazvala Inzka, koji se nije javio”.

– Poslala mu je poruku da ima istragu protiv Dalide Burzić, da je došao kraj Dalidi Burzić, malo je čak i zaplakala. Ružica Jukić je nas obmanula, lažno se predstavila, rekla je da će sve učiniti da se ovo završi, a glasala je za Dalidu Burzić. Evo vidimo da je glasala i za Tegeltiju – kazao je Memić.

Potom je novinarima pokazao isprintanu poruku za koju kaže da mu je poslala Jukić, a u kojoj stoji:”Ja sam gospođi fino rekla da nema moje podrške ako ne uradi ono što treba da uradi”.

– Znači Milan Tegeltija se sastaje u kafani, s nekim, potkivao se, a Ružica Jukić je imala isto tako neprimjeren razgovor sa mnom. Ružice Jukić, znam da ovo gledaš. Očekujem da dok ovo traje da pišeš ostavku – kazao je Memić.

On je pozvao članove VSTV-a da se ograde od Ružice Jukić, kao i visokog predstavnika Valentina Inzka da upotrijebi svoje ovlasti, kao i američku i druge ambasade da se uključe kako bi se ovo riješilo, jer su, kako je naveo “svi potkovani” prenosi Faktor.

 

 

Memić: Dženan je likvidiran, otrijezni se Dalida

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79