Memo Haljevac prozvao Ćudić: Brižna Sabina, daj telefon policiji i obiđi djecu bez populizma

Poznati akademski slikar i uposlenik u Zavodu za zbrinjavanje mentalno invalidne djece i omladine Pazarić Sulejman Memo Haljevac danas je na FB profilu žestoko prozvao političarku Naše stranke Sabinu Ćudić.

Uposlenici Zavoda “Pazarić”: Pozivamo Sabinu Ćudić da volontira kod nas i da kaže sve o fotografijama

Njegove izjave prenosimo u cijelosti:

– Daj nam, brižna Sabina, info ko ti je poslao snimke da javnost vidi te bolesne umove i, molim te, malo obiđi ovu djecu i konkretno im pomozi bez POPULIZMA. Budi humana i dokaži da slike držiš samo 24 sata – napisao je Haljevac na svom Facebook profilu.

Također, Haljevac je komentirao izjave Ćudić od prije dva dana kada je zastupnica pred sjednicu Predstavničkog doma Parlamenta FBiH obznanila javnosti fotografije vezane djece.

– Dragi Bog neka pomogne u razotkrivanju lopovsko-kriminalne hobotnice u Zavodu Pazarić i ovih monstruma koji su slikali i vezivali ovu djecu, ovo Sabinu molim da koliko danas policiji da svoj telefon na vještačenje i razotkrijemo više ološe u našem okruženju… GARANTUJEM DA 90 POSTO RADNIKA ZAVODA PAZARIĆ DAJE ZADNJI ATOM SNAGE ZA OVU DJECU I ŽIVE SA NJIMA U JAKO TEŠKIM UVJETIMA, SAD NEKA SABLJA KRENE JER DOLAZI HLADNA ZIMA OVOJ DJECI… BEZ POPULIZMA, LJUDI, SAMO POMOZITE… – napisao je Haljevac za Avaz.

 

Ćudić: Ovo je odgovor “kolegi” koji je rekao da sam kučketina i da ću vidjeti svoje

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79