Merima poručila Mustafi: Još me ljubi, malo je…

Ne stišava se haos koji vlada oko Mustafe Alajmovića iz Breze, a objavljene fotografije i snimci podigli su buru u cjelokupnoj javnosti.

Posebno su u javnosti šokantne fotografije Mustafe sa izvjesnom Merimom, uz emotivne, ljubavne, opise koji korisnicima društvenih mreža daju pravo da sumnjaju da tu ima nečeg više od prijateljstva.

Tako je Mustafa bio prisutan na ,sunećenju’ Meriminog djeteta, a nije tajna da je Merimi kupovao ruže, igračke i mnoge druge poklone, koje bi Merima fotografisala i javno objavila na Instagram i Facebook profil.

Alajmović tvrdi da je Merima zapravo pomagala Zehri u njenoj bolesti, međutim, fotografije koje kruže na internetu, ipak, pokazuju suprotno.

Posljednja objavljena fotografija, tačnije story sa Instagrama, samo je još jedan u nizu dokaza da su Merima i Mustafa, najvjerovatnije, bili u vezi.

-Još me ljubi, malo je! – poručila je Merima na Instagramu Mustafi.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79