Mesar zatvorio sudske policajce u ogradu u kojoj je struja!? Čeka se električar

Mesar zatvorio sudske policajce u ogradu u kojoj je struja!? Čeka se električar


Vule Arsić iz Rudog, jedan od vlasnika klaonice i mesare, lišen je slobode jutros zbog sumnje da je objektu firme zatvorio dvojicu sudskih policajaca koji su, po naredbi Osnovnog suda u Višegradu, došli da ga sprovedu na zakazano ročište.

“Muškarac zarobio sudske policajce u Rudom”

Arsić je izazvao pravu dramu na imanju, kada je u krugu firme zatvorio sudske policajce navodeći da se u ogradi objekta nalazi struja. Potom je pobjegao i odazvao se na sud u Višegradu gdje je i uhapšen.

Policajci se i dalje nalaze u krugu firme, ali nisu ugroženi. Nezvanično saznaje Una da se čeka dolazak električara, kako bi provjerili da li u zaključanoj ogradi zaista ima napona. U krugu firme se nalazi i nekolicina radnika koji sve nijemo posmatraju.

“Sudskim policajcima je vlasnik rekao da je u ogradi struja, tako da oni ne mogu izaći. Zbog toga se trenutno pravi plan kako da se oni oslobode, a na mjestu događaja je i Žandarmerija”, kažu svjedoci za Nezavisne.

Sudski policajci koji su jutros “zarobljeni” uspjeli su da se sakriju iza jedne zgrade, a Žandarmerija i dalje pregovara o njihovom oslobađanju.

“Situacija je još ozbiljna. Sudski policajci ne mogu napustiti prostor, ali su sakriveni iza jedne zgrade”, rekao je sagovornik.

Vlasnik klaonice Vule Arsić uhapšen zbog zatvaranja sudskih policajaca



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija