Mevludin Bundo: Mogu svašta nešto uraditi, ali nikako planirati ubistvo inspektora

Mogu svašta nešto uraditi, ali nikako planirati ubistvo inspektora, izjavio je za „Avaz“ Mevludin Bundo. Njega su 23. jula uhapsili pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), zbog sumnje da je planirao ubistvo na području Sarajeva.

– Inspektorica mi je odmah kazala da budem iskren. Rekao sam da nema ništa s tim. Da li im je neko nešto lagao, ne znam. Mislio sam da je SIPA ozbiljna agencija. Najteže mi je palo što su sve po portalima čitali moji roditelji, umalo nisu doživjeli nervni slom. Imam dosta rodbine u inostranstvu, a danas preko interneta informacije brzo putuju – jada se Bundo.

Mevludin Bundo
Mevludin Bundo Foto: A. Kapo

Bundo naglašava da su ga istražitelji nakon saslušanja u službenim prostorijama SIPA-e u Istočnom Sarajevu, odmah pustili na slobodu te da prilikom pretresa njegovog stana nisu pronašli ništa sporno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79