Migrant provalio u kuću, a vlasniku ostavio potresnu poruku na vratima: “Oprosti, prijatelju, mnogo sam…”

Veća grupa ilegalnih migranata stigla je do Gospića, provalila u kuću, a jedan od njih je napisao izvinjenje uz objašnjenje da je to uradio zato što je veoma gladan.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: “Oprosti, prijatelju, ali ja sam toliko gladan da sam morao da provalim. Potičem iz grada Kana”.

Još se ne zna šta je “noćni prijatelj” ukrao.

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim grupama ilegalnih migranata koji su najverovatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Primećeno je nekoliko grupa migranata koji dezorijentisano hodaju na tom terenu.

Prekopane bašte i povremene krađe pilića postale su svakodnevica u mnogim selima u okolici Gospića.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima izgrebana poruka: “Oprosti prijatelju, ali ja sam…

Gepostet von Kulturbunt am Sonntag, 27. September 2020

Jutrošnja gusta magla i temperatura od 1,4 stepena naterale su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo u ovom delu Like.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79