Migranti napali trudnicu u Sarajevu: Noževima napali djevojku!

Večeras oko 18h došlo je do napada nepoznatih muških osoba na djevojku koja je šetala ulicom “Zmaja od Bosne”. Posljednjih dana na društvenim mrežama sve je veći broj objava žena iz Sarajeva koje tvrde da su ih napali migranti.

Od svjedoka nemilog događaja dobili smo informacije o napadu koji se desio u večernim satima u Sarajevu.

“Upravo sam kod Elektoprivrede, na glavnoj saobraćajnici svjedočila napadu dvojice migranata na trudnu djevojku. Istraumirana mlada žena preživjela je strašan stres. Oko 18:20h je prošlo stitne automobila, dakle ne prezaju. Dokle i ovo? Gdje vodi? ” izjavila je Sarajka (identitet poznat redakciji portala”

“Čim sam vidio 3 automobila policijskih službenika znao sam da nešto nije u redu. Primjetio sam kako inspektori iz civilnih automobila izlaze i vrše pretres migranata. Gledali su im mobitele, i šta imaju kod sebe. Nije čovjek više siguran nigdje” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika koji je učio policijske službenike na mjestu nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79