(FOTO) Migranti nasrnuli na djevojku u Bihaću

Problemi s migrantima u Bihaću ne prestaju. Novi slučaj desio se u noći sa subote na nedjelju u centru Bihaća, u blizini poslovnog objekta “Agram”, gdje je migrant nasrnuo na Elmu Rekić i njenu sestru te im nanio lakše tjelesne povrede.

Elma Rekić je na svom Facebook profilu napisala da je, vraćajući se kući u društvu svoje sestre iz subotnjeg izlaska, doživjela atak od strane migranta.

– Po samom izlasku iz kluba ”Bistro” primijetile smo dvije nepoznate osobe kako nas prate, dva koraka iza nas. Dobacivali su nam i smijali se sve vrijeme. O čemu su razgovarali, naravno da nismo znale, jer su govorili na samo njima poznatom jeziku. U strahu koji nas je obuzeo nismo znale kako da reagiramo pa smo odlučile stati da bi oni prošli te smo usporile. Međutim, nastavili su i pratili nas kako bi na kraju sjeli na stepenice kod ”Djevojke s Une” – napisala je Rekić.

Ona je napisala da ih je prava nevolja zadesila tek na parkingu u centru Bihaća pored poslovnog objekta “Agram”. Isti muškarac koji ih je pratio im je prišao sleđa, prvo je skočio na njenu sestru koju je oborio na pod. Tom prilikom je zadobila lakše tjelesne povrede.

Na samom kraju svog obraćanja javnosti putem Facebooka Elma Rekić se pita dokad će stanovnici Bihaća biti u strahu od migranata i sve češćih neugodnih situacija koje je i sama doživjela.

 

 

(FOTO) Oštetili dvije džamije, pocijepano 50 Kur'ana

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79